ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Εμείς θα κρατήσουμε την ομάδα»

Κάλεσμα της Θύρας 13 στον κόσμο του Παναθηναϊκού προκειμένου να δώσει βροντερό «παρών» και να σπρώξει την ομάδα στη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, που θα είναι η τρίτη σερί αν έρθει.

«Εμείς θα κρατήσουμε την ομάδα»

Η ανακοίνωση:

«Αύριο Παρασκευή στις 19.00 μ.μ.η ομάδα βόλεϋ ανδρών δίνει ένα ακόμα πολύ κρίσιμο αγώνα απέναντι στο αεκάκι, για την παραμονή του τμήματος στην Ά Εθνική.

Είναι υποχρέωση όλων μας να δώσουμε το παρών και σε αυτό το παιχνίδι, ώστε να σπρώξουμε την ομάδα προς τη νίκη. Πρώτοι εμείς πρέπει να κρατήσουμε την ομάδα μας στην κατηγορία.

Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα της εβδομάδας για τα τμήματα του Ερασιτέχνη
Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα της εβδομάδας για τα τμήματα του Ερασιτέχνη 646 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...