Μειωμένοι, αλλά «μπελάδες» για Αναστασίου
Σχεδόν απίθανη η συμμετοχή του Μέντες με Πλατανιά, δύσκολα κι ο Κουτρουμπής, όλα καλά με τον Ζέκα πλέον.
Κατά ένα μειώθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ενόψει Πλατανιά ο Γιάννης Αναστασίου. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είδε τον Ζέκα να προπονείται κανονικά την Πέμπτη, μετά την χθεσινή του εγκατάλειψη, ύστερα από χτύπημα που δέχθηκε στο πρόσωπο κι έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πλατανιά.
Απ’ την άλλη, τα νέα δεν είναι εξίσου ευχάριστα στα άλλα δύο «μέτωπα». Ο Μέντες ακολούθησε για ακόμα μια μέρα ατομικό πρόγραμμα, κάτι που πλέον εκμηδενίζει τις πιθανότητές του να δώσει το «παρών» στην προσεχή αναμέτρηση, ενώ δύσκολα φαίνονται τα πράγματα και για τον Κουτρουμπή, που προπονήθηκε μόνος του σήμερα και την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει οριστικά η συμμετοχή του.
Σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Μουζακίτης που έπαθε τράβηγμα χθες, ενώ ατομικό έκανε και ο Πέτριτς που εξίσου δεν υπολογίζεται.
RETRO STORIES
Ακολούθησε το PANATHINAIKOS24 στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Δες όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Panathinaikos24.gr
🎙️Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του PANATHINAIKOS24 στο Spotify, στα Apple Podcasts, σε Google Podcasts και στο Castbox