ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μειωμένοι, αλλά «μπελάδες» για Αναστασίου

Σχεδόν απίθανη η συμμετοχή του Μέντες με Πλατανιά, δύσκολα κι ο Κουτρουμπής, όλα καλά με τον Ζέκα πλέον.

Μειωμένοι, αλλά «μπελάδες» για Αναστασίου

Κατά ένα μειώθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ενόψει Πλατανιά ο Γιάννης Αναστασίου. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είδε τον Ζέκα να προπονείται κανονικά την Πέμπτη, μετά την χθεσινή του εγκατάλειψη, ύστερα από χτύπημα που δέχθηκε στο πρόσωπο κι έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πλατανιά.

Απ’ την άλλη, τα νέα δεν είναι εξίσου ευχάριστα στα άλλα δύο «μέτωπα». Ο Μέντες ακολούθησε για ακόμα μια μέρα ατομικό πρόγραμμα, κάτι που πλέον εκμηδενίζει τις πιθανότητές του να δώσει το «παρών» στην προσεχή αναμέτρηση, ενώ δύσκολα φαίνονται τα πράγματα και για τον Κουτρουμπή, που προπονήθηκε μόνος του σήμερα και την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει οριστικά η συμμετοχή του.

Σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Μουζακίτης που έπαθε τράβηγμα χθες, ενώ ατομικό έκανε και ο Πέτριτς που εξίσου δεν υπολογίζεται.

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.646 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.