ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Είναι τρελός ο Πολωνός! (vid)

Σαν σήμερα, πριν 16 χρόνια ο Κριστόφ Βαζέχα ανέβαινε και... επίσημα στην πρώτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών για τον Παναθηναϊκό.

Είναι τρελός ο Πολωνός! (vid)

Ήταν 24 Ιανουαρίου 1998 όταν ο Κριστόφ Βαζέχα έβαζε ακόμα ένα λιθαράκι στο να γραφτεί με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

Στο τότε παιχνίδι στη Ριζούπολη, κόντρα στον Απόλλωνα Αθηνών, ο τρελό-Πολωνός πετυχαίνει δύο τέρματα, οδηγεί το τριφύλλι στο διπλό με σκορ 5-2 και παράλληλα γίνεται ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «πράσινων» ξεπερνώντας τον εξίσου τεράστιο Αντώνη Αντωνιάδη.

Μέχρι πριν την έναρξη του αγώνα οι δυο τους είχαν από 180. Στο 64’, όταν και σκόραρε για πρώτη φορά ο Βαζέχα, έβγαλε την φανέλα κι από μέσα φορούσε μια άλλη με τυπωμένο τον αριθμό 181. Τελικά έφτασε τα 182 στην εν λόγω αναμέτρηση (στις καθυστερήσεις) για να… τερματίσει λίγα χρόνια αργότερα στα 273 σε όλες τις διοργανώσεις και να γίνει ένας εκ των ζωντανών θρύλων του συλλόγου.

[jwplayer mediaid=”8405″]

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE