ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πω, πω μια Πανάθα!

Ο Παναθηναϊκός της αντεπίθεσης είναι εδώ! Τρίτη σερί νίκη στην volleyleague για το «τριφύλλι», 3-2 σετ την ΑΕΚ, στο κλειστό της Κυψέλης! Συγκλονιστικό παιχνίδι από τις δυο ομάδες. Απίστευτη μάχη σε 4ο και 5ο σετ.

Πω, πω μια Πανάθα!

Τα σετ: 27-29, 25-22, 27-25, 29-31, 20-18

Η «Ενωση» μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και, αφού πρώτα δημιούργησε μια διαφορά (11-16), είδε τον Παναθηναϊκό να κάνει την αντεπίθεση (19-18) και από εκεί και πέρα το σετ να πηγαίνει πόνο πόνο. Εν τέλει, οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ψύχραιμοι στο πρώτο σετ και κατάφεραν να το πάρουν με 29-27.

Η ΑΕΚ ήταν και πάλι πιο δυνατή στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ, όταν προηγήθηκε με 7-3. Ξανά, όμως, ο Παναθηναϊκός πίεσε, πήρε προβάδισμα με 14-13 και οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι – χέρι μέχρι το τέλος, με τον Μουρ στο τέλος να βγάζει άσο και μέσα σε αποθέωση το «τριφύλλι» να ισοφαρίζει σε 1-1 (25-22).

Παναθηναϊκός: Πάει στο Ρέντη για να… τηρήσει την παράδοση!
Παναθηναϊκός: Πάει στο Ρέντη για να… τηρήσει την παράδοση! 531 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο τρίτο σετ, με τους «πράσινους» να έχουν την ψυχολογία στα ύψη και το μπλοκ να λειτουργεί εξαιρετικά, η ομάδα του Καλμαζίδη πήρε προβάδισμα 10-6, αλλά κάπου ο ενθουσιασμός έκανε κακό. Αποτέλεσμα αυτού, η ΑΕΚ να ξαναμπει στο παιχνίδι, το ματς να πάει ξανά πόντο – πόντο, αλλά στο τέλος να χαμογελάσει ο Παναθηναϊκός, που πήρε το τρίτο σετ με 27-25.

Εκεί που έγινε πραγματική «μάχη» ήταν στο τέταρτο σετ! Με την ΑΕΚ να παίζει το τελευταίο της χαρτί και το «τριφύλλι» να θέλει να «καθαρίσει» το παιχνίδι, το σετ ήταν… ακατάλληλο για καρδιακούς. Η «Ενωση» πήρε προβάδισμα 23-20, αλλά με ένα σερί 4-0, ο Παναθηναϊκός έφτασε σε match ball. Η συνέχεια, συγκλονιστική, με τους δυο αντιπάλους να μην μπορούν να φτάσουν στον τελικό πόντο και τελικά την ΑΕΚ να ισοφαρίζει σε 2-2, παίρνοντας το σετ με 29-31.

Στο πέμπτο σετ, η ΑΕΚ προηγήθηκε με 2-0, ο Παναθηναϊκός όμως το γύρισε σε 3-2 και στη συνέχεια το σκηνικό ήταν ίδιο! Με καλό μπλοκ και μεγάλες άμυνες, οι «πράσινοι» προηγήθηκαν 12-9 και φάνηκε πως τελικά θα έπαιρναν τη νίκη εύκολα. Έφτασαν και σε δύο συνεχόμενα match ball (14-12), αλλά είδαν τους αντιπάλους τους να παίρνουν προβάδισμα και να είναι εκείνοι που είχαν τέσσερις ευκαιρίες, ώστε να φτάσουν στη νίκη. Όμως, με «όπλο» την σούπερ άμυνα,17-18 έγινε 20-18 και ο Παναθηναϊκός έφτασε σε μια σπουδαία νίκη!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...