ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Καλμαζίδης “Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά”

Ο Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε πως όλα γίνονται με τη δουλειά και ότι δεν έχει κανένα μαγικό ραβδάκι, ενώ ο Θεόκλητος Καριπίδης τόνισε ότι οι πράσινοι έδειξαν «μαχητική ψυχή».

Καλμαζίδης

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Καλμαζίδης είπε: “Η ΑΕΚ είναι πολύ σκληρή ομάδα. Έγινε καλό παιχνίδι. Ήμασταν μέσα συνεχώς. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών. Δεν υπάρχουν μαγικά… Όλα γίνονται μέσα από τη δουλειά και την αυτοπεποίθηση που υπάρχει. Θέλω να παίζουμε καλά”.

Ταυτόχρονα, ο ακραίος του Παναθηναϊκού Θεόκλητος Καριπίδης δήλωσε: “Χρειάζεται ψυχραιμία… Ο αγώνας ήταν θεαματικός, αλλά έγιναν και λάθη. Δείξαμε ψυχική δύναμη.

Μη με ρωτάτε για το μέλλον, δεν ξέρω. Ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα. Στον Α΄γύρο μας πήρε από… κάτω. Να ξεκουραστούμε λίγο και έρχεται το κύπελλο και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα”.

ΣΟΚ: Πέθανε η Ρούξι Ντουμιτρέσκου!
ΣΟΚ: Πέθανε η Ρούξι Ντουμιτρέσκου! 4.616 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...