ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μόνο νίκη θέλει ο Μπράμος!

Το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στον Πανελευσινιακό είναι το μόνο ζητούμενο για τον Μάικ Μπράμος που μίλησε για το προσεχές παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Α1.

Μόνο νίκη θέλει ο Μπράμος!

«Αντιμετωπίζουμε τον Πανελευσιανιακό στην έδρα του με ζητούμενο, είναι περιττό να το πούμε, τη νίκη. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί από την αρχή ως το τέλος της αναμέτρησης. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας -όπως και κάθε αντίπαλο- και σίγουρα δεν σκεφτόμαστε τι έγινε στον πρώτο γύρο, ή αν νικήσαμε εύκολα ή δύσκολα. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, είναι ο επόμενος στόχος μας και ξέρουμε καλά πως θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, πραγματοποιώντας την εμφάνιση που θέλουμε», ανέφερε ο ομογενής άσος του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...