ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Next please…

Νέο «γλέντι» απ’ τους παίκτες του Παναθηναϊκού που επικράτησαν εύκολα 9-5 της Γλυφάδας για την 12η αγωνιστική της Α1.

Next please…

Οι παίκτες του Λούδη ήταν σοβαροί και τελείωσαν το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες. Με όπλο την άμυνα του το Τριφύλλι δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Γλυφάδα η οποία παρά τη βαθμολογική της θέση διαθέτει αξιόμαχη ομάδα.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν με 4-2 στο ημίχρονο με τη διαφορά στο τέλος της τρίτης περιόδου να ανεβαίνει στο +4 (7-3). Μάλιστα, η εικόνα του αγώνα ήταν τέτοια που επέτρεψε για άλλη μια φορά στον κόουτς του Τριφυλλιού να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους πέντε πιτσιρικάδες που είχε στη διάθεσή του.

Στα αξιοσημείωτα και η συμμετοχή του Φώσκολου για πρώτη φορά μετά το ατύχημα που είχε.

Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση
Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση 354 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-1, 2-1, 3-1, 2-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα, Κόχειλας Ν. 2, Στελλάτος, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 3, Παπαδόγκωνας 1, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 2, Δερμιτζάκης, Σπυρόπουλος 1, Φώσκολος, Παρασκευόπουλος, Τζαβάρας, Γκαράνης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Σελετόπουλος): Πλατίδης, Αργυρακούλης, Πετρόχειλος Στ., Σάντα 1, Αγελίδης, Φωτόπουλος, Κατρουζανάκης, Καζάζης 2, Χρυσανθακόπουλος, Παπαδόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Λομβάρδος 1, Πουλιόπουλος, Καλογεράκος, Παπούκας 1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.