ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΠΑΟ… 3X3!

Για πρώτη φορά την φετινή σεζόν, ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την τρίτη διαδοχική του νίκη, επικρατώντας 1-0 του Πλατανιά. Μέτρια η εμφάνιση του τριφυλλιού, σκόρερ ο Αμπεΐντ (40'), «κέρβερος» κάτω απ’ την εστία ήταν ο Καπίνο. Στους 39 πόντους το τριφύλλι.

ΠΑΟ... 3X3!

Σε μία ακόμα νίκη έφτασε ο Παναθηναϊκός και αυτή τη φορά έφτασε στο 3Χ3 κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στη σεζόν. Στο πρώτο ημίχρονο παρά το γεγονός ότι οι πράσινοι πέτυχαν το γκολ, ο Πλατανιάς είχε ευκαιρίες να προηγηθεί πρώτος στο σκορ, κάτι που δεν έγινε λόγω της πολύ καλής εμφάνισης του Καπίνο!

Το παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πίεζε αρκετά τους παίκτες του Πλατανιά.  Αυτό φυσικά ίσχυε μόνο για το πρώτο εικοσάλεπτο καθώς στη συνέχεια ο Πλατανιάς είχε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο .Οι Κρητικοί είχαν τρεις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο (29’,32’,38’) ,με μεγαλύτερη απ’ αυτές του Τόρες στο 32′. Ο Παναθηναϊκός οφείλει τη σημερινή νίκη σε μεγάλο βαθμό στον Στέφανο Καπίνο ο οποίος έκανε τρεις μεγάλες επεμβάσεις. Τελικά και κόντρα στην ροή του παιχνιδιού οι παίκτες του Αναστασίου προηγήθηκαν με τον Αμπεϊντ στο 4ο’ και έδιωξε το άγχος των βαθμών.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι εμφανίστηκαν καλύτεροι, παρόλα αυτά αντιμετώπιζαν και πάλι προβλήματα τα οποία προέκυπταν λόγο ατομικών λαθών .Αυτό δείχνει ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν καταλάβει πόσο σημαντικές είναι αυτές οι νίκες απέναντι σε μικρότερης δυναμικότητας ομάδες ,γι αυτό είχαν και ένα παραπάνω άγχος. Πιο συγκεκριμένα στο 67’ ο Κλωναρίδης σπατάλησε σημαντική ευκαιρία, στο 75’ με τον Καρέλη, στο 82’ ο Αμπέϊντ έχασε την ευκαιρία να πετύχει ένα δεύτερο γκολ.

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.653 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε με δύο πρόσωπα στο παιχνίδι παρόλα αυτά έφτασε στη νίκη και έκανε στο 3Χ3.

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Δημήτριος Γκάγκας (Λάρισας), Γεώργιος Γεωργιάδης (Κοζάνης)

Τέταρτος: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Μαρινάκης (68′ Κουτρουμπής), Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Νάνο, Λαγός (57′ Μπαϊράμι), Πράνιτς, Αμπέντ, Κλωναρίδης (73′ Καρέλης), Μπεργκ, Ζέκα.

Πλατανιάς (Νίκος Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Ινκούμ, Φαίσκα, Τετέ, Αγκιλέρα, Καζναφέρης (78′ Σιώπης), Γουνδουλάκης (85′ Σιαλμάς),  Φερνάντες, Κατάι (71′ Μπέλιτς), Τόρες, Βλαχοδήμος

Γκολ: 40′ Αμπέντ

Κίτρινες κάρτες: 50′ Λαγός, 66′ Τριανταφυλλόπουλος, 90′ Μπέργκ/9′ Καζναφέρης, 47′ Βλαχοδήμος, 69′ Φαίσκα, 87′ Σιώπης

Κόκκινες κάρτες: 83′ Βλαχοδήμος (δεύτερη κίτρινη)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.