ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα “Στόχος πάντα για εμάς η νίκη”

Ο Ζέκα αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα των πρασίνων και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Κύπελλο ενώ τόνισε ότι το σημαντικότερο για τον Παναθηναϊκό είναι οι βαθμοί.

Ζέκα

Ο ένας εκ τω αρχηγών του «τριφυλλιού» είπε : “Δεν είχαμε καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά βελτιωθήκαμε στο δεύτερο. Είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε και άλλα γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το σημαντικό όμως, είναι οι τρεις βαθμοί”.

Για το Κύπελλο: “Στόχος πάντα για εμάς είναι η νίκη. Ξέρουμε πως παίζουμε με ομάδα δεύτερης κατηγορίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Αν το δούμε έτσι θα έχουμε προβλήματα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να νικήσουμε”.

Για το μήνυμα των φιλάθλων: “Εμείς είμαστε στην καρδιά τους και αυτοί στη δική μας. Προσπαθούμε να κάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό για να τους ευχαριστήσουμε”.

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.648 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν: “Ξέρουμε πως είναι σημαντικά αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και έτοιμοι. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι του Κυπέλλου”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.