ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Κιτρινίστηκαν» Μπεργκ και Λαγός

Τέσσερις κίτρινες κάρτες έφτασε ο Μάρκους Μπεργκ και επτά ο Τάσος Λαγός δημιουργώντας προβλήματα για τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια.

«Κιτρινίστηκαν» Μπεργκ και Λαγός

«Πονοκέφαλοι» για το εγγύς μέλλον στον Αναστασίου με τους Μπεργκ και Λαγό. Αμφότεροι αντίκρισαν κίτρινες κάρτες, με τον πρώτο να φτάνει τις τέσσερις και ο δεύτερος τις επτά.

Ως εκ τούτου ο Σουηδός θα χάσει ένα παιχνίδι από τα προσεχή τέσσερα και ο 22χρονος μέσος δύο!

Το «κακό» είναι πως απ’ τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια, τα τρία είναι εκτός έδρας. Κατά σειρά το τριφύλλι έχει να αντιμετωπίσει τους ΟΦΗ (εκτός), Αστέρα Τρίπολης (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός) και Πανθρακικό (εκτός).

«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της
«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της 17.501 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τις προσεχείς ημέρες ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα αποφασίσει που θα στερηθεί τις υπηρεσίες τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...