ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Όταν ο Αναστόπουλος «αγάπησε» τον Νικολογιάννη

Ο αθλητισμός και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο είχε πάντοτε ξεκαρδιστικές ιστορίες. Απ’ αυτές που τις λες στην παρέα σου, τη στιγμή που είσαι μεταξύ κρασιού και μεζέ και όλοι σε κοιτάζουν με γουρλωμένα μάτια, μέχρι να «σκάσουν» στα γέλια. Και δεν αναφέρομαι σε «καθαρά» ποδοσφαιρικά story.

Όταν ο Αναστόπουλος «αγάπησε» τον Νικολογιάννη

Αλλά στα «γύρω γύρω». Αυτά είναι, άλλωστε, που έχουν και τη μεγάλη πλάκα…

Μια τέτοια θα σας γράψω σήμερα, εδώ στο rebuke.gr. Τοποθεσία: Αίθουσα Τύπου Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Λίγο μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πλατανιά Χανίων…

Ο Νίκος Αναστόπουλος, μόλις έχει ολοκληρώσει τα λεγόμενά του στη συνέντευξη Τύπου.  Σηκώνεται από τη θέση του, φτιάχνει τον γιακά του πουκάμισού του, «στρώνει» το κομψό του σακάκι και την ώρα που αποχωρεί, κοιτάζει τον φίλο και συνάδελφο, Τάσο Νικολογιάννη, στον οποίο κάθομαι δίπλα. Κι’ αμέσως «πετάει» την ατάκα: «Δυστυχώς, στενοχωρήσαμε τον Τάσο σήμερα που έγραφε ότι θα χάσω από τον Παναθηναϊκό και θα φύγω». Την ίδια στιγμή θέλει να χαμογελάσει, αλλά κρατιέται.

Διαβάστε την απίθανη ιστορία στο rebuke.gr!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ