ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Κάναμε αυτά που θέλαμε»

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανελευσινιακού δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Κάναμε αυτά που θέλαμε»

“Προτεραιότητά μας ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δευτερεύων στόχος μας ήταν να μοιράσουμε το χρόνο. Έχουμε να δώσουμε 4 ματς σε 10 μέρες μαζί με το παιχνίδι της Παρασκευής. Μπορέσαμε και ξεκουράσαμε κάποια παιδιά. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Καταφέραμε να τρέξουμε και κάναμε αυτά που θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε εδώ το μυαλό μας πράγμα κάπως λογικό. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Ελευσίνα και προσωπικά στον Γιώργο”,δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά του, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, τόνισε πως: “Για εμάς το σημερινό παιχνίδι ήταν σημαντικό εν όψει των προσεχών αναμετρήσεων που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εμάς. Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό ματς για τη συνέχεια. Εύχομαι καλή πορεία στον Πανελευσινιακό”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...