ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τοτσέ: «Δεν μετανιώνω που πήγα Παναθηναϊκό»

Χρήσιμη εμπειρία για τον ίδιο ως ποδοσφαιριστή και άνθρωπο χαρακτήρισε το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό ο Τοτσέ μετά το ντεμπούτο του με τη Λα Κορούνια.

Τοτσέ: «Δεν μετανιώνω που πήγα Παναθηναϊκό»

«Δεν μετανιώνω που πήγα στην Ελλάδα. Ήταν μια χρήσιμη εμπειρία για μένα, καθώς βελτίωσα τα αγγλικά μου, έμαθα λίγα ελληνικά και γνώρισα ένα ποδόσφαιρο διαφορετικό από το ισπανικό. Όμως ήταν ώρα να επιστρέψω. Δεν περίμενα να υπογράψω στη Λα Κορούνια, αλλά έτσι ήρθαν τα πράγματα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ελπίζω να δικαιωθώ για την επιλογή μου», δήλωσε ο Ισπανός φορ.

Παράλληλα αποκάλυψε πως το καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στη Μούρθια. «Είχα μιλήσει με τη Μούρθια, αλλά δεν έγινε η μεταγραφή. Αν και είχα αποφασίσει να φύγω από τον Παναθηναϊκό, δεν είχε λυθεί το συμβόλαιό μου και δεν μπορούσα να υπογράψω. Όταν έμεινα ελεύθερος, δεν συζητήσαμε ξανά. Θα ήθελα πάντως να επιστρέψω στις ρίζες μου για να αποσυρθώ», ανέφερε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE