ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Κουκουλάκης στο Κύπελλο

Ο Μιχάλης Κουκουλάκης από τον σύνδεσμο Ηρακλείου ορίστηκε να είναι διαιτητής της αναμέτρησης Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Κουκουλάκης στο Κύπελλο

Ο Κρητικός ρέφερι θα έχει πρώτο βοηθό τον  Νίκος Φαντόπουλο από τον Πειραιά και δεύτερο τον  Μανώλης Βλάσσης από το Λασίθι. Τέταρτος διαιτητής θα ειναι ο Αναστάσιος Παπαπέτρου από τον σύνδεσμο της Αθήνας και παρατηρητής διαιτησίας ο Γεράσιμος Μαζαράκης από τον σύνδεσμο Κεφαλληνίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...