ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην Παναχαϊκή ο Αποστολόπουλος

Στην ομάδα της Αχαϊας θα συνεχίσει μέχρι τον Ιούνιο ο Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να ανακοινώνει τον δανεισμό του.

Στην Παναχαϊκή ο Αποστολόπουλος

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Παναχαϊκή για τον δανεισμό του Κωνσταντίνου Αποστολόπουλου, ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα της Πάτρας μέχρι τον Ιούνιο του 2014.

Στο μεταξύ, όπως, επίσης, έκανε γνωστό η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Μάρκους Μπεργκ, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει στο ματς με τον Πανθρακικό για την 25η αγωνιστική.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.