ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καμία επαφή με Νιούκαστλ

Ο Παναθηναϊκός διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει αρχίσει από τώρα επαφές με τη Νιούκαστλ για την ανανέωση του δανεισμού του Αμπεντ.

Καμία επαφή με Νιούκαστλ

Σύμφωνα με την ΠΑΕ, η όποια αξιολόγηση για τέτοιες περιπτώσεις γίνεται είτε στο τέλος, είτε προς το τέλος της σεζόν και όχι νωρίτερα. Μάλιστα, τονίζεται ότι για την επιβεβαίωση του παραπάνω συλλογισμού, είχε μιλήσει και ο Νίκος Νταμπίζας σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου.

Όπως και να’ χει, ο Παναθηναϊκός δεν έχει αρχίσει επαφές ακόμη με τη Νιούκαστλ για τον Αλγερινό μέσο. Το πιθανότερο είναι να το κάνει, αλλά όλες αυτές οι κινήσεις θα γίνουν όταν έρθει η ώρα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.