ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανάκληση προστίμου στον Παναθηναϊκό!

Ανακλήθηκε το πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ που είχε επιβληθεί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λόγω μη προσκόμισης εγγυητικής επιστολής.

Ανάκληση προστίμου στον Παναθηναϊκό!

Στις 18 Δεκεμβρίου, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε επιβάλλει πρόστιμο 100. 000 ευρώ στην ΠΑΕ. Λόγος; Η μη προσκόμιση εγγυητικής επιστολής. Ωστόσο, μέχρι σήμερα οι «πράσινοι» φρόντισαν και ξεπλήρωσαν τις οφειλές που υπήρχαν κι ως εκ τούτου ανακλήθηκε το «βαρύ» πρόστιμο.

Κάτι που δεν συμβαίνει βέβαια για τους δύο κρητικούς συλλόγου, του ΟΦΗ και του Πλατανιά.

Η ανακοίνωση:

«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της
«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της 58.682 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αιτήσεις επανεξέτασης των, από 18-12-2013, αποφάσεων της Επιτροπής περί επιβολής προστίμου, από τις κάτωθι ΠΑΕ Α΄ Εθνικής κατηγορίας:

– ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ αίτημα επανεξέτασης επιβολής προστίμου

– ΠΑΕ ΟΦΗ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ αίτημα επανεξέτασης επιβολής προστίμου

– ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗ απόφασης επιβολής προστίμου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...