ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χειρουργήθηκε ο Σταματάκης

Με επιτυχία πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Γιάννης Σταματάκης και τώρα αρχίζει η αποθεραπεία του που θα τραβήξει πολλούς μήνες.

Χειρουργήθηκε ο Σταματάκης

Σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε την Δευτέρα ο Γιάννης Σταματάκης για να ξεπεράσει τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που είχε υποστεί μέσα στο σαββατοκύριακο.

Όλα πήγαν καλά, με τους γιατρούς του Παναθηναϊκού να μένουν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο και το προσεχές διάστημα θα ξεκινήσει η αποκατάστασή του που θα κρατήσει περίπου 4-6 μήνες.

Όλοι στο πράσινο στρατόπεδο είναι στο πλευρό του 19χρονου άσου, τον στηρίζουν σε αυτή τη δύσκολη φάση που περνάει, ενώ είχε και συνομιλία με τον Γιάννη Αναστασίου με τον τελευταίο να του εκφράζει τη συμπαράστασή του.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 57.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ