ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Υποτροφίες για την ακαδημία μπάσκετ

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός προσκαλεί νέα ταλέντα με στόχο τρεις υποτροφίες για την ακαδημία του συλλόγου!

Υποτροφίες για την ακαδημία μπάσκετ

Η ακαδημία μπάσκετ καλεί τους μικρούς φίλους ηλικίας 6-10 ετών, να δώσουν το «παρών» στο «Open Sunday», την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 10.00 στο κλειστό του Παναθηναϊκού στη Λ. Αλεξάνδρας, με την προϋπόθεση πως δεν αγωνίζονται σε άλλο σύλλογο.

Στόχος της διοργάνωσης αυτής, είναι η ανάδειξη νέων ταλέντων που θα φορέσουν την φανέλα του συλλόγου και θα μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ από τους κορυφαίους προπονητές, ώστε να αγαπήσουν περισσότερο το συγκεκριμένο άθλημα.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 2106444401-2,  για να δηλώσουν συμμετοχή και να βρεθούν στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Με σκοπό να τεστάρουν τις δυνάμεις τους και να διεκδικήσουν παράλληλα και τρεις υποτροφίες σε όσους ξεχωρίσουν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE