ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χωρίς κόσμο ο Παναθηναϊκός

Αν και ζήτησε εισιτήρια για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου, ο Ολυμπιακός Βόλου απάντησε αρνητικά στο αίτημα του Παναθηναϊκού.

Χωρίς κόσμο ο Παναθηναϊκός

Ο λόγος είναι –όπως υποστήριξαν οι Βολιώτες μέσω επιστολής- πως στο ΕΑΚ, όπου θα διεξαχθεί η ρεβάνς κι όχι στο Πανθεσσαλικό γίνονται έργα ανακατασκευής του γηπέδου και γι’ αυτό δεν μπορούν να φιλοξενηθεί ο κόσμος του τριφυλλιού.

Φυσικά, στο αυριανό πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, στη Λεωφόρο, δεν θα υπάχουν οπαδοί των «ερυθρόλευκων», καθώς ούτε ζήτησαν εισιτήρια, ούτε και θα το επέτρεπε η αστυνομία έτσι κι αλλιώς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.