ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Φουλ για οκτάδα!

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται το απόγευμα της Τετάρτης στη μάχη των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Κύζικο Νέας Περάμου στις 20:00.

Φουλ για οκτάδα!

Το τριφύλλι που μετρά τρεις σερί νίκες στους τελευταίους αγώνες θέλει να πάρει το εισιτήριο για τους «8» του θεσμού, αντιμετωπίζοντας με προσοχή μια μαχητική ομάδα που αγωνίζεται στην Α2.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε για την αυριανή αναμέτρηση: «Όλα είναι στο δικό μας χέρι, αλλά πρέπει να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο με την απόδοση μας τη διαφορά που έχουμε λογικά από τον αντίπαλο μας». Ο έμπειρος κόουτς που παρακολούθησε το τελευταίο παιχνίδι του Κύζικου με τον Πανερυθραϊκό, χαρακτηρίζοντας την ομάδα της Νέας Περάμου «ως ένα σύνολο με έμπειρους παίκτες, οι οποίοι έχουν μαχητικό πνεύμα και θα μπουν να παίξουν ελεύθερα χωρίς άγχος. Γι’ αυτό το λόγο εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και αποφασιστικοί».

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα:

17.30, Χανίων, ΣΦΠ Χανίων ΑΟ Κηφισιάς, Αγγελίδης – Καρπουζάς

Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση
Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση 354 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

19.00, Ορεστιάδας, ΑΟ Ορεστιάδας – ΠΑΟΚ, Μπαντιανίδης – Παπαδόπουλος Ι.

20.00, Ν. Περάμου, Κύζικος – Παναθηναϊκός, Κουτσούλας – Τσιμπινός

20.30, Καρδίτσας, ΣΠΑ Καρδίτσας – Νίκη Αιγινίου, Θεμελής – Παπαγεωργίου Αχ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.