ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προσοχή και παρατηρήσεις από τον Αναστασίου

Την απόλυτη συγκέντρωση ζήτησε ο Γιάννης Αναστασίου από τους ποδοσφαιριστές του, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο.

Προσοχή και παρατηρήσεις από τον Αναστασίου

«Είμαι ευχαριστημένος, από τη διαχείριση που κάναμε στο ματς με τον Πλατανιά. Δεν αντιμετωπίσαμε σοβαρά προβλήματα στην επανάληψη και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Το πρόγραμμα στη συνέχεια, είναι ιδιαίτερα δύσκολο καθώς ακολουθούν δύσκολοι αγώνες και θέλω να είμαστε απόλυτα έτοιμοι και προσηλωμένοι», ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού της ομάδας.

«Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου, είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς έχει πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές με πολλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις από τη Super League και θα ήθελα να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη στη ρεβάνς», πρόσθεσε ο Αναστασίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.