ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο ΟΑΚΑ μόνο για την Ευρώπη

Θετικά απάντησαν οι διοικούντες του Ολυμπιακού Σταδίου, στο ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να δώσει εκεί τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στο ΟΑΚΑ μόνο για την Ευρώπη

Σύμφωνα με τη «Live Sport» ήδη στην ΠΑΕ προετοιμάζουν τα σχέδια για του χρόνου, αν φυσικά πάνε όλα καλά και η ΟΥΕΦΑ δώσει το «ok» για την επιστροφή του συλλόγου στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Μάλιστα όπως αναφέρει η εφημερίδα, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με το χρέος που είχε η ομάδα απέναντι στο ΟΑΚΑ ύψους 1,7 εκατ. ευρώ από την προηγούμενη χρήση του, καθώς έχει διακανονιστεί και εξοφλείται κανονικά χωρίς καθυστέρηση.

Οι ανέσεις του σταδίου, μπορούν να αποφέρουν μεγάλα έσοδα στο ταμείο της ομάδας, καθώς μετά από ένα χρόνο απουσίας, οι φίλοι της ομάδας, θέλουν να ξαναδούν το σύλλογο να διακρίνεται και εκτός συνόρων.

«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της
«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της 8.409 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...