ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τιμήθηκε ο Τσαρτσαρής

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών τίμησε τον Κώστα Τσαρτσαρή για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Τιμήθηκε ο Τσαρτσαρής

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών. Στο περιθώριο της εκδήλωσης έγιναν πολλές βραβεύσεις σε ανθρώπους που έχουν τιμήσει με την παρουσία τους τον αθλητισμό.

Ένας εξ’ αυτών και ο Κώστας Τσαρτσαρής που έλαβε τιμητικό βραβείο για τα όσα προσέφερε στο ελληνικό μπάσκετ με την φανέλα του Παναθηναϊκού, αφού το περασμένο καλοκαίρι έβαλε τέλος σε μια άκρως πετυχημένη καριέρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...