ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άλλη… φάση η Λεωφόρος

Ακόμα και γεμάτη να μην είναι, η Λεωφόρος είναι έδρα. Και έδρα που «πορώνει» τους παίκτες για μπάλα.

Άλλη... φάση η Λεωφόρος

Κάτι η δυναμικότητα του αντιπάλου, κάτι το ότι ήταν Τετάρτη, δεν υπήρχε πολύ κόσμος στη Λεωφόρο σήμερα. Ωστόσο ήταν πάνω από 6.000 φίλοι του Παναθηναϊκού που έδωσαν δυναμικό «παρών» στη Λεωφόρο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Και ακόμα και τόσοι που στο αχανές ΟΑΚΑ θα ήταν σαν… τίποτα, στο «Απόστολος Νικολαΐδης» το έκαναν ως συνήθως έδρα. Τραγούδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Εξαιρετική και κόσμια ατμόσφαιρα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και παρά τις «προκλήσεις» από τον Κουκουλάκη που δεν έδινε τα πέναλτι-μαρτς, οι φίλοι του τριφυλλιού δεν ξέφυγαν και αρκέστηκαν απλά σε αποδοκιμασίες προς τον εν λόγω διαιτητή.

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.701 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι διαφορετικό να παίζεις στο… σπίτι σου και “Στ’ αστέρια θέλω… Κύπελλο”!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.