ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αγωνία με Πράνιτς!

Σε αναμμένα κάρβουνα άπαντες στον Παναθηναϊκό για το τι θα δείξουν οι εξετάσεις που θα υποβληθεί ο τραυματίας Πράνιτς. Πρόβλημα και με Χουχούμη.

Αγωνία με Πράνιτς!

Ακόμα και μια τέτοια εμφάνιση και σχεδόν εξασφαλισμένη πρόκριση δεν μπορεί να την χαρεί όσο θα ήθελε ο Παναθηναϊκός! Κι αυτό διότι ο Ντάνιελ Πράνιτς τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου και βάσει των πρώτων πληροφοριών έχει υποστεί τράβηγμα!

Ένα πρόβλημα που θα τον κρατήσει –λογικά- εκτός για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ενώ οι εξετάσεις που θα υποβληθεί την Πέμπτη θα δείξουν το ακριβές μέγεθος της ζημιάς και πόσο θα είναι το διάστημα απουσίας του.

Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με την περίπτωση του Διαμαντή Χουχούμη που εξίσου αποχώρησε από τη Λεωφόρο με πρόβλημα τραυματισμού!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση! 14.784 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...