ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χουχούμης: “Πετύχαμε αυτό που θέλαμε”

Ο Διαμαντής Χουχούμης σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πέτυχε τον στόχο του δηλαδή να εξασφαλίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι,ενώ πρόσθεσε ότι αυτή η νίκη ανεβάζει την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Χουχούμης:

Αναλυτικά όσα δήλωσε: “Πετύχαμε μια άνετη νίκη με πολλά γκολ, όπως ακριβώς θέλαμε να κάνουμε ώστε να εξασφαλίσουμε από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση.

Αυτή η νίκη μας ανεβάζει την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας και θα προσπαθήσουμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια σοβαρότητα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς απέναντι στον ΌΦΗ για το πρωτάθλημα”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...