ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αφηνιάζει όταν βλέπει κόκκινα!

Ήδη στην... τετράδα του Κυπέλλου είναι ο εκπληκτικός Παναθηναϊκός που επικράτησε 4-0 αντί για... 10-0 του Ολυμπιακού Βόλου στη Λεωφόρο και πάει άνετος στη ρεβάνς. Ατζαγκούν (47’), Μπαϊράμι (57’), Μπεργκ (73’) και Καρέλης (89') οι σκόρερ του τριφυλλιού.

Αφηνιάζει όταν βλέπει κόκκινα!

Το ματς:

Total Football εξ’ αρχής από τον Παναθηναϊκό. Μόλις στο 2’ ο Μπαϊράμι έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού να λέει «όχι», ενώ είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι να συμπληρωθούν τα πρώτα 15 λεπτά, η ομάδα του Αναστασίου μετρούσε συνολικά 4(!) ευκαιρίες και πιο μεγάλη αυτή στο 14’ με τον Ατζαγκούν από κοντά να μην μπορεί να πλασάρει. Στη συνέχεια προς στιγμήν οι «πράσινοι» έχασαν το ρυθμό τους, αλλά μετά το 35’ ανέβασαν εκ νέου στροφές.

Και θα μπορούσε το τριφύλλι να πάει με προβάδισμα στα αποδυτήρια, αλλά δεν τον ήθελε και η τύχη. Γιατί τη μία ο Μπεργκ «νικήθηκε» σε τετ-α-τετ, την άλλη το σουτ του Σπυρόπουλου πέρασε λίγο άουτ, στην τρίτη ο Κωστούλας πήγε για το αυτογκόλ, αλλά την… γλίτωσε, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κουκουλάκης έκανε τα… γνωστά του κόλπα, όταν ανρήθηκε πέναλτι-μαρς σε ανατροπή του Μπεργκ από τον Ρόκα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 38.771 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μπορεί στο πρώτο μέρος να μην μετουσιώθηκε σε γκολ η υπεροχή του Παναθηναϊκού, αλλά στο δεύτερο έβαλε στα δίχτυα τους «ερυθρόλευκους». Στο 48’ ο Ατζαγκούν δεν έχασε την ευκαιρία και από κοντά χρίστηκε σκόρερ, λύνοντας το γόρδιο δεσμό, ενώ στο 57’ ύστερα από θαύμασια ενέργεια του Ζέκα, ο Νιγηριανός σημάδεψε το δοκάρι, αλλά ο Μπαϊράμι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με κοντινό πλασέ! Κι όλη αυτή την ώρα οι φιλοξενούμενοι μετρούσαν μόλις μία τελική, δείγμα του «πνιξίματος».

Ο Μπεργκ κυνηγούσε πολύ το γκολ και μπορεί να μην του βγήκε ούτε την πρώτη, ούτε τη δεύτερη, αλλά δεν μπορούσε συνέχεια να συμβαίνει το ίδιο! Έτσι, στο 74’ εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική μπαλιά του Λαγού και έγραψε μέσα σε αποθέωση το 3-0, ενώ το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 89’ με τον Καρέλη που έκανε ωραία ενέργεια και ερχόμενος από τον πάγκο διαμόρφωσε το τελικό σκορ κι αφού νωρίτερα είχε δοκάρι! Με δέκα ολοκλήρωσε το ματς ο Παναθηναϊκός, καθώς τραυματίστηκε ο Πράνιτς και είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης (71’ Πράνιτς), Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Ζέκα, Ντίνας, Ατζαγκούν, Μπαϊράμι (69’ Καρέλης), Μπεργκ (77’ Κλωναρίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γεωργίου, Μελίσσης, Κατσίκης (83’ Καπετάνος), Πινδώνης (69’ Κρέσπο), Μπρέσκα, Γκούρμα, Κατσιαρός, Γιαλούσης, Ρόκας, Ολίσε (50’ Δεινόπαπας), Κωστούλας.

[jwplayer mediaid=”8817″]

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.