ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τρίτη φετινή τεσσάρα! (vid)

Για τρίτο φετινό παιχνίδι, αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, ο Παναθηναϊκός σημείωσε τέσσερα τέρματα και μάλιστα δίχως να δεχθεί κανένα, όπως είχε συμβεί με Καλλονή και Λεβαδειακό.

Τρίτη φετινή τεσσάρα! (vid)

Καλλονή-Παναθηναϊκός 0-4

Στις 8 Δεκεμβρίου για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, το τριφύλλι επιστρέφει στο ΟΑΚΑ σαν φιλοξενούμενους και πιάνει εξαιρετική απόδοση απέναντι στην Καλλονή. Αποτέλεσμα αυτού είναι να σκοράρει τέσσερις φορές, να μην απειληθεί σχεδόν καθόλου και να πανηγυρίσει την πιο ευρεία νίκη του μέχρι τότε. Στο 29 ‘ ο Πράνιτς είχε ανοίξει το σκορ μετά από υπέροχη ενέργεια του Μπεργκ, ο τελευταίος είχε βρει δίχτυα στο 43’ με εξαιρετικό τελείωμα, ο Κροάτης μέσος «χτύπησε» ξανά στο 67’, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε απ’ τον Αμπεΐντ (92’).

[jwplayer mediaid=”8850″]

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.653 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-4

Για την 16η αγωνιστική η ομάδα του Αναστασίου ταξιδεύει στη Λιβαδειά, με τον κόσμο στο πλευρό της και δίνει νέο επιθετικό show! Στο 31’ ο Κλωναρίδης λύνει το γόρδιο δεσμό και βάζει τον Παναθηναϊκό σε θέση οδηγού, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Λαγός πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα με την πράσινη φανέλα, με εντυπωσιακό τελείωμα. Ο ίδιος παίκτης στο 52’ ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ η τεσσάρα ολοκληρώνεται στην εκπνοή της αναμέτρησης με το παρθενικό τέρμα του «μικρού» Δώνη!

[jwplayer mediaid=”8851″]

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 4-0

Η τρίτη τεσσάρα ήρθε στο Κύπελλο, αυτή την φορά, απέναντι στους «ερυθρόλευκους» του Βόλου και μάλιστα με κορυφαία εμφάνιση από τους «πράσινους» που θα μπορούσαν να είχαν βάλει και… δέκα. Η αρχή άργησε να γίνει, αφού ο Ατζαγκούν σκόραρε από κοντά στο 47’ για πρώτη φορά. Δέκα λεπτά μετά ο Μπαϊράμι χρίστηκε σκόρερ για πρώτη φορά απ’ τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι, ο Μπεργκ έβαλε την… υπογραφή του στο 73’, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 89’ από τον Καρέλη που πέρασε σαν αλλαγή και φρόντισε να «πληγώσει» τους φιλοξενούμενους, προσφέροντας θέαμα στους φίλους του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στη Λεωφόρο.

[jwplayer mediaid=”8852″]

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.