ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μέσα ο Μέντες, για… ΠΑΟΚ ο Πράνιτς!

Μετά από αρκετές ημέρες, ο Μέντες Ντα Σίλβα προπονήθηκε κανονικά και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να προλάβει τον ΟΦΗ. Αγώνα δρόμου για ΠΑΟΚ ο Πράνιτς.

Μέσα ο Μέντες, για... ΠΑΟΚ ο Πράνιτς!

Ύστερα από αρκετές ημέρες απουσίας, ο Μέντες Ντα Σίλβα προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του την Πέμπτη. Δεν παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τελευταία.

Εφόσον συνεχίσει έτσι, λογικά ο Γιάννης Αναστασίου θα τον πάρει μαζί του στην αποστολή ενόψει ΟΦΗ και ειδικά μετά τις δεδομένες απουσίες των Ζέκα (τιμωρημένος), Πράνιτς (τραυματίας).

Το απόγευμα ο Κροάτης άσος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία καθώς έχει υποστεί τράβηγμα στον αριστερό δικέφαλο. Η ΠΑΕ ενημέρωσε πως η απουσία του εκτιμάται στις 7-10 ημέρες. Κάτι που κάνει δεδομένη την απουσία του κόντρα σε ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης κι αναμένεται να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον ΠΑΟΚ.

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.641 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ατομικό έκανε ο Πέτριτς σήμερα, θεραπεία ο Μουζακίτης, ενώ απών ήταν ο Ντίνας λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων. Ο Χουχούμης προπονήθηκε εξίσου μόνος του, καθώς ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στον αριστερό μηρό του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.