ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

«Πέταξε» την ευκαιρία…

Την ήττα γνώρισαν οι Νέοι του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό (1-0) κι έχασαν την ευκαιρία να προσπεράσουν τον «αιώνιο» αντίπαλο στη βαθμολογία.

«Πέταξε» την ευκαιρία...

Έτσι, οι Πειραιώτες παραμένουν στην κορυφή με 40 πλέον βαθμούς, ύστερα από 19 παιχνίδια, την ώρα που το τριφύλλι έμεινε στους 36, αλλά έχει δύο ματς λιγότερα!

Κάτι που σημαίνει πως αν η ομάδα των Σάμιου-Μαραγκού κάνουν το 2/2 τότε ανεβαίνει στην κορυφή!

Η πρώτη μεγάλη φάση ήταν για το τριφύλλι, όμως ο Μαλντίν δεν έπιασε σωστά την κεφαλιά, με αποτέλεσμα να σημαδέψει άουτ. Και με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Κότσαρης και η άμυνα δεν λειτούργησε σωστά, με αποτέλεσμα ο Βλάχος να το εκμεταλλευτεί και να δώσει προβάδισμα στους «ερυθρολεύκους». Προς το τέλος του πρώτου μέρους, οι «πράσινοι» ανέβηκαν, αλλά το σουτ του Χαλκιαδάκη στην εκπνοή ήταν αρκετά άστοχο, αν και από καλή θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων, όμως δεν είχε κάποια κλασική ευκαιρία για να μπορέσει να ισοφαρίσει και να ξαναμπεί στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτέλεσμα. Στο 88’ ο Γεροκωνσταντής σκόραρε, όμως ο διαιτητής το ακύρωσε ως οφσάιντ με τους πράσινους να «φωνάζουν» στην εν λόγω φάση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Κότσαρης, Αναστασόπουλος, Μυρθιανός, Αγγελόπουλος Β. (71’ Τριανταφυλλόπουλος), Τζανουλίνος, Δώνης, Χαλκιαδάκης (46’ Γ. Αγγελόπουλος), Νιούμαν, Μπαλμπόα, Μαλντίν (83’ Γεροκωνσταντής), Γιαννιτσάνης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στρέζος, Γκούτσιος, Σωτηράκος, Βλάχος, Βούρος, Παπασάββας, Σιώπης, Νασιακόπουλος, Βέργος, Γιάνκοβιτς, Ψυχωγιός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ