ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Γλέντι» Παπαδόπουλου σε Ολυμπιακό!

Με μια ατάκα «φωτιά» ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος... γλέντησε τον Ολυμπιακό και την προσπάθεια που κάνει να βγει... δεύτερος!

«Γλέντι» Παπαδόπουλου σε Ολυμπιακό!

Θέμα συζητήσης έγινε στη σημερινή κλήρωση των διαιτητών για την 16η αγωνιστική η κακή διαιτησία που έτυχε ο Ηλυσιακός στο ματς με τον Ολυμπιακό, όπου οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν στο τέλος αν κι έχαναν με 15 πόντους!

Στα γραφεία της ΚΕΔ ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος ρώτησε τον Στέλιο Συμεωνίδη για το συγκεκριμένο ματς: «Πώς σας φάνηκε η διαιτησία στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ηλυσιακό;»

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ απάντησε πως ήταν κακή και ο Μάνος Παπαδόπουλος πρόσθεσε: «Εγώ πιστεύω ό,τι έγιναν όργια». Σ’ εκείνο το σημείο ο Συμεωνίδης ρώτησε γιατί ασχολείται η πλευρά του Παναθηναϊκού αφού δεν είναι δικό της θέμα και ο αντιπρόεδρος της πράσινης ΚΑΕ τόνισε: «Είναι δικό μας θέμα γιατί διεκδικούμε την πρώτη θέση και υπάρχουν και άλλες ομάδες που την διεκδικούν. Δεν θα το συνεχίσω όμως, καθώς οι κύριοι στους οποίους αναφέρομαι απουσιάζουν».

Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε!
Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε! 102.523 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το καλό το φύλαγε για το τέλος ο Μάνος Παπαδόπουλος, όπου τόνισε: «Έχετε δίκιο, ο Πανιώνιος θα έπρεπε να διαμαρτυρηθεί καθώς μαζί με τον Ολυμπιακό διεκδικούν τη δεύτερη και την τρίτη θέση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.