ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Δεν είναι ανίκητη η Μπαρτσελόνα»

Μόνο ανίκητη δεν είναι η Μπαρτσελόνα, αφού όπως τόνισε ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει τις αδυναμίες της και ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να τις εκμεταλλευτεί για να πάρει τη νίκη την Παρασκευή.

«Δεν είναι ανίκητη η Μπαρτσελόνα»

«Η Μπαρτσελόνα είναι μια πραγματικά καλή ομάδα. Έχουν μια συγκεκριμένη φιλοσοφία όλα αυτά τα χρόνια. Έχουν όλα τα στοιχεία της ισπανικής μπασκετικής σχολής στο παιχνίδι τους, αλλά μπορούν επίσης να παίξουν σετ μπάσκετ. Είναι μία από τις λίγες ισπανικές ομάδες που μπορούν να παίξουν και με τους δύο τρόπους επιτυχημένα. Εκτελούν όλες τις φάσεις πολύ γρήγορα.

Μπορούν να δημιουργήσουν μέσα από πικ εν ρολ, αλλά επίσης και από ποστ απ. Έχουν ένα γεμάτο ρόστερ, αλλά σαν όλες τις ομάδες, η Μπαρτσελόνα έχει τις αδυναμίες της. Θα είναι ένα δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες. Πρέπει να είμαστε πραγματικά συγκεντρωμένοι, να έχουμε πολλή ενέργεια στο παρκέ και να κάνουμε αυτά τα μεγάλα σουτ», ήταν τα λόγια του τεχνικού των νταμπλούχων Ελλάδας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.