ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φώτσης: «Να επιβάλουμε το παιχνίδι μας»

Ο Αντώνης Φώτσης μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι της Παρασκευής με την Μπαρτσελόνα και στάθηκε ιδιαίτερα στον παράγοντα έδρα.

Φώτσης: «Να επιβάλουμε το παιχνίδι μας»

Ο φόργουορντ του «τριφυλλιού» τόνισε ότι οι νίκες στο ΟΑΚΑ δίνουν πάντα ψυχολογική ώθηση στην ομάδα.

«Είναι ένας μεγάλος αγώνας. Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή ομάδα και αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως δεν έχει χάσει. Είναι δύσκολο ματς, αλλά παίζουμε στην έδρας μας και πρέπει να δείξουμε δυνατοί και να επιβάλουμε το παιχνίδι μας. Είναι σημαντικά τα εντός έδρας παιχνίδια, γιατί νικώντας εκεί σου δίνει ώθηση και φόρα για τα εκτός», είπε αρχικά ο «Μπάτμαν» και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ μακριά να μιλήσουμε για την επόμενη φάση. Αλλά αν νικήσουμε θα είναι σημαντικό για την ομάδα. Θα είμαστε πρώτοι στον όμιλο. Πρέπει να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό. Τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα».

Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε!
Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε! 102.483 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για την Εθνική ομάδα και για την πιθανή παρουσία της στο Μουντομπάσκετ του 2014, εφόσον πάρει την wild card; «Πρέπει η Ελλάδα να είναι στις μεγάλες διοργανώσεις. Της αξίζει και για αυτό οι άνθρωποι της ομοσπονδίας δουλεύουν για να είμαστε εκεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.