ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Μπαμ» με Κωστάκη!

Κόλπο γκρόσο με την επιστροφή της Αναστασίας Κωστάκη έχει κάνει ο Παναθηναϊκός, καθώς επιστρέφει στα παρκέ για λογαριασμό του τριφυλλιού!

«Μπαμ» με Κωστάκη!

Μια… ανάσα απ’ την απόκτηση της Αναστασίας Κωστάκη βρίσκεται το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού! Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη κινήθηκαν αστραπιαία και με εξαιρετικό χειρισμό κατάφεραν να πείσουν την Ελληνίδα παίκτρια να μην αποσυρθεί απ’ την ενεργό δράση, αλλά να ντυθεί εκ νέου στα πράσινα μέχρι το τέλος της σεζόν!

Σύμφωνα με την «Πράσινη», η υπόθεση είναι σε προχωρημένο στάδιο και αναμένεται μέσα στην ημέρα το happy end αφού υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η Κωστάκη αναμένεται να ενισχύει σε μεγάλο βαθμό την περιφέρεια των πρωταθλητριών Ελλάδας, με την παίκτρια να επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς της κι ενώ μιλάμε για μια εκ των κορυφαίων στο ελληνικό γυναικείο μπάσκετ, καθώς έχει αγωνιστεί και στο WNBA με την φανέλα των Κόμετς!

Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση
Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση 354 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.