ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τρέχει» με Γιούρκα-Φερέιρα

Συνεχίζονται οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τους Γιούρκα Σεϊταρίδη και Ζεσουάλδο Φερέιρα, με τους οποίους δεν έχει υπάρξει ακόμα συμφωνία στους διακανονισμούς. Ο ρόλος Νταμπίζα και Πατέρα.

«Τρέχει» με Γιούρκα-Φερέιρα

Αν και μέχρι στιγμής ο Παναθηναϊκός τα έχει πάει εξαιρετικά στους διακανονισμούς του με πρώην «πράσινους», υπάρχουν ακόμα δύο σοβαρές ανοιχτές «πληγές». Η πρώτη αφορά τον Γιούρκα Σεϊταρίδη στον οποίο η ΠΑΕ χρωστάει ένα σεβαστό ποσό από την παρουσία του στην ομάδα.

Σύμφωνα με τη LiveSport  ο Έλληνας μπακ είχε προ ημερών συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο όπου έβαλαν επί τάπητος το θέμα και φάνηκε να βρίσκεται μια πρώτη άκρη στο θέμα, αφού μέχρι τότε ο παίκτης δεν είχε συμφωνήσει με την πρόταση που του είχε γίνει για αποπληρωμή.

Ο Γιούρκας φαίνεται πως χρεώνει στον Νίκο Νταμπίζα την αποχώρησή του απ’ το τριφύλλι και αυτός είναι ένας απ’ τους λόγους που ακόμα δεν έχει πει το «ναι». Γι’ αυτό και όπως αναφέρει το δημοσίευμα έχει επιστρατεύει ο Νικόλας Πατέρας για να μιλήσει με τον 32χρονο άσο με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και να τον πείσει να υπογράψει τον διακανονισμό.

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.697 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συμφωνία δεν υπάρχει ούτε με τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, με τον οποίο υπάρχει μια διαφορά που δεν φαίνεται πάντως πως μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.