ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τρέχει» με Γιούρκα-Φερέιρα

Συνεχίζονται οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τους Γιούρκα Σεϊταρίδη και Ζεσουάλδο Φερέιρα, με τους οποίους δεν έχει υπάρξει ακόμα συμφωνία στους διακανονισμούς. Ο ρόλος Νταμπίζα και Πατέρα.

«Τρέχει» με Γιούρκα-Φερέιρα

Αν και μέχρι στιγμής ο Παναθηναϊκός τα έχει πάει εξαιρετικά στους διακανονισμούς του με πρώην «πράσινους», υπάρχουν ακόμα δύο σοβαρές ανοιχτές «πληγές». Η πρώτη αφορά τον Γιούρκα Σεϊταρίδη στον οποίο η ΠΑΕ χρωστάει ένα σεβαστό ποσό από την παρουσία του στην ομάδα.

Σύμφωνα με τη LiveSport  ο Έλληνας μπακ είχε προ ημερών συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο όπου έβαλαν επί τάπητος το θέμα και φάνηκε να βρίσκεται μια πρώτη άκρη στο θέμα, αφού μέχρι τότε ο παίκτης δεν είχε συμφωνήσει με την πρόταση που του είχε γίνει για αποπληρωμή.

Ο Γιούρκας φαίνεται πως χρεώνει στον Νίκο Νταμπίζα την αποχώρησή του απ’ το τριφύλλι και αυτός είναι ένας απ’ τους λόγους που ακόμα δεν έχει πει το «ναι». Γι’ αυτό και όπως αναφέρει το δημοσίευμα έχει επιστρατεύει ο Νικόλας Πατέρας για να μιλήσει με τον 32χρονο άσο με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και να τον πείσει να υπογράψει τον διακανονισμό.

Πως ο Αϊτόρ επηρέασε την απόφαση του Παναθηναϊκού να μην πάρει επιπλέον εξτρέμ
Πως ο Αϊτόρ επηρέασε την απόφαση του Παναθηναϊκού να μην πάρει επιπλέον εξτρέμ 10.486 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συμφωνία δεν υπάρχει ούτε με τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, με τον οποίο υπάρχει μια διαφορά που δεν φαίνεται πάντως πως μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

loading...