ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Με τον κόσμο για τη νίκη»

Με... όπλα την άμυνα που είναι από ατσάλι, αλλά και την δυναμική παρουσία του κόσμου θα παλέψει για τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός, όπως τόνισε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

«Με τον κόσμο για τη νίκη»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο κανάλι του Παναθηναϊκού:

Για το αν θεωρεί κομβικό το ματς με τη Μπαρτσελόνα: «Σίγουρα είναι σημαντικό για τη βαθμολογία κι όχι μόνο. Είναι μεγάλος αντίπαλος κι αν νικήσουμε θα μας δώσει άλλη ψυχολογία. Ήδη παίζουμε καλά τελευταία και θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για τη συνέχεια».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για τη νίκη: «Φαίνεται ξεκάθαρα αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε. Να παίξουμε άμυνα. Να κλειδώσουμε με τη τακτική μας τα ατού της Μπαρτσελόνα κι όλα θα έρθουν…».

Ανάρτηση- βόμβα  Γιαννακόπουλου! (Pic)
Ανάρτηση- βόμβα Γιαννακόπουλου! (Pic) 53.027 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το κατάμεστο ΟΑΚΑ: «Συνήθως αποτελεί όπλο και δεν δίνει περαιτέρω άγχος το γεμάτο ΟΑΚΑ κι έτσι θα είναι κι αυτή τη φορά. Εμείς περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να μας βοηθήσει πολύ για τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ