ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Να απογειώνω τους οπαδούς»!

Έχει το λόγο του ο Τζέιμς Γκιστ που προσπαθεί να είναι εντυπωσιακός, είτε όταν παίζει άμυνα, είτε όταν καρφώνει. Κι αυτό διότι, όπως τόνισε, θέλει να... απογειώνει τους οπαδούς με τις ενέργειές του.

Γκιστ: «Να απογειώνω τους οπαδούς»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

«Προσπαθώ να εισπράττω την αντίδραση των οπαδών. Όταν έχω την μπάλα στον αιφνιδιασμό σκέφτομαι συνέχεια τι θα κάνω, ένα κάρφωμα-ανεμόμυλο ή ένα ανάποδο κάρφωμα και όταν φθάσω στο καλάθι καταλήγω να κάνω ένα συνηθισμένο κάρφωμα».

«Τέτοιες προσπάθειες μου δίνουν περισσότερη ενέργεια γιατί έχω μεγαλύτερη εμπλοκή στην εξέλιξη του αγώνα. Ανυπομονώ να κάνω μια ενέργεια που θα αλλάξει την ροή του αγώνα και θα απογειώσει τους οπαδούς. Αυτό μπορεί να είναι ένα εντυπωσιακό κάρφωμα ή ένα κόψιμο ή ακόμη και ένα κλέψιμο».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 41.616 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι διαφορετικό το επίπεδο στην Euroleague. Οι οπαδοί είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα, πολλές φορές στις εγχώριες διοργανώσεις οι οπαδοί δεν είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην εξέλιξη των αγώνων, όμως στους αγώνες της Ευρωλίγκας όλα είναι διαφορετικά, σου δίνουν ενέργεια. Αρκετές φορές γίνονται ο έκτος παίκτης και βοηθούν πολύ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...