ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πληρώσαμε τη βιασύνη μας»

Στις κακές επιθετικές επιλογές, στα κρίσιμα σημεία, στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης, στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα.

«Πληρώσαμε τη βιασύνη μας»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην καλή αμυντική λειτουργία, την προσπάθεια, αλλά και την έλλειψη συγκέντρωσης που έδειξε η ομάδα του.

«Η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε με καμία αυτοσυγκέντρωση, ιδιαίτερα σε αυτό που μας έχει κρατήσει ως εδώ, το αμυντικό μας κομμάτι, καθώς δεχτήκαμε 44 πόντους. Ο Χουέρτας μάς έκανε μεγάλη ζημιά. Ακολουθήσαμε στο σκορ, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο μείναμε πίσω.

Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε την τακτική μας στο αμυντικό κομμάτι, προσπαθήσαμε να βγάλουμε τον Χουέρτας από το παιχνίδι, τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, αλλά αυτό θα έπρεπε στην επίθεση να το αξιοποιήσουμε βάζοντας κάποια εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό.

«Εκεί θα πάει ο Χεζόνια»
«Εκεί θα πάει ο Χεζόνια» 7.549 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια, όχι όμως από τη συγκέντρωση στο πρώτο ημίχρονο. Απέναντι σε τέτοιου επιπέδου ομάδες το πληρώνεις αυτό», τόνισε ο τεχνικός του «τριφυλλιού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...