ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να «σκουπίσει» και τον ΟΦΗ!

Με στόχο την τέταρτη σερί νίκη του στη Σούπερ Λίγκα θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο ο Παναθηναϊκός για την 22η αγωνιστική (19:30).

Να «σκουπίσει» και τον ΟΦΗ!

Η ομάδα του Αναστασίου βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και δείχνει πως «κλειδώνει» την είσοδό της στα πλέι οφ. Σήμερα (19:30, Novasports, Panathinaikos24.gr) σε μια δύσκολη έδρα, όπως είναι το «Γεντί Κουλέ» έχει στόχο μόνο το διπλό, προκειμένου να φτάσει τις τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και τις έξι συνολικά, αφού έχουν μεσολαβήσει και δύο νίκες στο Κύπελλο.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ζέκα και τον τραυματία Πράνιτς, ωστόσο στην αποστολή επέστρεψαν οι Μέντες και Σίλντενφελντ. Αξίζει να σημεωθεί πως χθες το τριφύλλι αποθεώθηκε από φίλους της ομάδας στο αεροδρόμιο.

Στα πλάνα του, φαίνεται πως ο τεχνικός του Παναθηναϊκού πάει σε ένα 4-2-3-1, με τον Καπίνο κάτω απ’ την εστία, τον Τριανταφυλλόπουλο δεξιά, τους Κουτρουμπή Σίλντενφελντ στο κέντρο της άμυνας και τον Νάνο αριστερα. Ως χαφ θα είναι οι Λαγός και Αμπεΐντ, ενώ δεξί εξτρέμ θα βρεθεί ο Κλωναρίδης (διεκδικεί θέση ο Καρέλης), αριστερό ο Μπαϊράμι, επιτελικός ο Ατζαγκούν και μοναδικός προωθημένος ο Μπεργκ.

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.646 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μοιρασμένα είναι τα αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει υπέρ του την παράδοση, με 20 νίκες σε 38 αναμετρήσεις στο Ηράκλειο. Ο ΟΦΗ έχει να αντιπαρατάξει 7 νίκες και 11 ισοπαλίες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.