ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Θέλουμε ένα καλό παιχνίδι»

Την επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει απέναντι στα Τρίκαλα ο Παναθηναϊκός, με τον Ραμέλ Κάρι να δηλώνει πως θα πρέπει να συνδυαστεί και με καλή εμφάνιση.

«Θέλουμε ένα καλό παιχνίδι»

«Πρέπει να επιστρέψουμε μετά από την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο γήπεδό μας. Χρειαζόμαστε τη νίκη, αλλά και μια καλή εμφάνιση σε έναν αγώνα που γίνεται μέσα σε 48 ώρες. Θέλουμε ένα καλό παιχνίδι. Και για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας που ξέρει να μάχεται, αλλά και τη δική μας ομάδα, τους εαυτούς μας. Συνεχίζουμε τη δουλειά καθημερινά, ξέρουμε ότι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε μέσα από τις προπονήσεις», τόνισε σχετικά ο Αμερικανός γκαρντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.