ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όταν η αλητεία βασιλεύει…

Η βλακεία και η αλητεία δεν θα εκλείψουν ποτέ από τα ελληνικά γήπεδα. Νέο περιστατικό, στο «Γεντί Κουλέ»...

Όταν η αλητεία βασιλεύει…

Πέρυσι ήταν ο Χάρης Μαυρίας που δέχθηκε χτύπημα από οπαδό του ΟΦΗ. Φέτος, ήρθε η σειρά του Στέφανου Καπίνο. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε, όταν δέχθηκε αναπτήρα στο μάτι, με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος.

Μάλιστα, για κάποια λεπτά υπήρξαν σοβαρές σκέψεις αντικατάστασής του, λόγω έντονης ζαλάδας που ένιωθε ο διεθνής γκολκίπερ. Ευτυχώς, συνήλθε και συνέχισε το παιχνίδι κανονικά…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.