ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καπίνο: «Σεβαστείτε μας…»

Ο Στέφανος Καπίνο κάνει έκκληση στον κόσμο να σεβαστούν τους ποδοσφαιριστές, μετά και τον τραυματισμό του στο μάτι από αναπτήρα που δέχθηκε στο «Γεντί Κουλέ».

Καπίνο: «Σεβαστείτε μας…»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Καπίνο στην κάμερα της Nova…

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Στο δεύτερο ημίχρονο δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την μπάλα όπως έπρεπε. Κλειστήκαμε πίσω. Ο ΟΦΗ βρήκε την ευκαιρία με το πέναλτι και έκανε το γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε καλά, σε μία αντεπίθεση καταφέραμε να κάνουμε το γκολ, ενώ στο δεύτερο ίσως κάποιες αποφάσεις του διαιτητή μας επηρέασαν και οπισθοχωρήσαμε».

Για το αν έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός να βγει πιο μπροστά: «Δεν μπορώ να το πω εγώ. Δεν είμαι ειδικός. Σημασία έχει οτι δεν χάσαμε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και τα παιχνίδια που ακολουθούν, όπου πρέπει να πάρουμε τη νίκη».

Για την επέμβασή του στο πέναλτι, το οποίο παραλίγο να πιάσει: «Από τη στιγμή που δεν το πιάνεις, δεν έχει σημασία. Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να πω κάτι… Ήρθαμε σε μία έδρα δύσκολη. Δεν ζητάμε να σεβαστούν την φανέλα του Παναθηναϊκού αν δεν μπορούν, αλλά εμάς ως ανθρώπους που βγάζουμε το ψωμί μας. Δεν γίνεται να φοβόμαστε το τί θα μας έρθει στο κεφάλι. Δεν γίνεται να παίζουμε με αυτό το άγχος. Και πέρυσι είχαμε τα ίδια με τον Χάρη και φέτος πήγαν να μου βγάλουν το μάτι, με έναν αναπτήρα. Ξαναλέω, δεν ζητάω να μας σεβαστούν σαν Παναθηναϊκό, αλλά τουλάχιστον σαν ανθρώπους»

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.637 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το σερί που σταμάτησε: «Το θετικό είναι οτι πήραμε βαθμό. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, με Αστέρα και ΠΑΟΚ. Είμαστε μέσα σε Κύπελλο. Ένα καλό πλασάρισμα στα πλέι οφ, θα είναι ιδανικό με ενδεχόμενο κατάκτηση Κυπέλλου».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης που ακολουθεί: «Είναι σημαντικό να κυνηγήσουμε τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.