ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές»

Δείτε τι έλεγαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ, αλλά και τον τραυματισμό του Στέφανο Καπίνο. Απορία γιατί δεν γράφτηκε τίποτα στο φύλλο αγώνος.

«Πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές»

Η φάση του πέναλτι, όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο ποδοσφαιριστής που το κερδίζει είναι σε θέση οφσάιντ, αλλά και η γενικότερη παρουσία του Κουτσιαύτη, μετά το 0-1, εξόγιρσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Στο «πράσινο στρατόπεδο» σχολίαζαν ότι: «Φαίνεται ότι σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Από το 0-1 και μετά τόσο ο Κουτσιαύτης όσο και ο Κωσταράς σφύριζαν… 100-0 με αποκορύφωμα τη φάση του πέναλτι και της αποβολής που έχει ξεκινήσει από καθαρή θέση οφσάιντ. Είχαν προηγηθεί αρκετές ακόμη προειδοποιητικές βολές από το συγκεκριμένο δίδυμο»

Στο «τριφύλλι» δεν άφησαν, φυσικά, ασχολίαστο τον τραυματισμό του Στέφανου Καπίνο, που δέχθηκε αναπτήρα στο μάτι από ανεγκέφαλο οπαδό του ΟΦΗ.  Μάλιστα, εξέφραζαν την απορία τους γιατί δεν γράφτηκε τίποτα στο φύλλο αγώνος. «Για δεύτερη συνεχή χρονιά χτυπήθηκε παίκτης μας σε αυτό το γήπεδο. Πέρσι ήταν ο Μαυρίας που δέχτηκε σφαλιάρα από οπαδό, φέτος ο Καπίνο έφαγε αναπτήρα στο μάτι. Κατά τα άλλα στη Λεωφόρο με το παραμικρό διακόπτονται οι αγώνες και καλούν σε απολογία τον Παναθηναϊκό. Το ακόμη πιο σοβαρό στην ιστορία αυτή είναι ότι στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής ΔΕΝ έγραψε για τον τραυματισμό του Καπίνο, απλά ανέφερε γενικώς ότι έπεσαν αντικείμενα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.