ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Μόνο με πέναλτι μπορούσε ο ΟΦΗ»

Μόνο με πέναλτι –όπως κι έγινε- θα μπορούσε να σκοράρει ο ΟΦΗ απέναντι στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βίκτωρα Κλωναρίδη.

«Μόνο με πέναλτι μπορούσε ο ΟΦΗ»

«Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν ήρεμοι, δεν παίξαμε το παιχνίδι μας για αυτό και δεχτήκαμε το γκολ. Από τη στιγμή που βάλαμε το γκολ, προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη, ωστόσο ο ΟΦΗ ισοφάρισε με τον μοναδικό τρόπο που θα μπορούσε, το πέναλτι. Ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται, αλλά πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι και να συνεχίσουμε νικηφόρα στα επόμενα παιχνίδια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.