ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έκλεψαν τα δελτία του Παναθηναϊκού!

Δεν θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αναγέννηση για την Α1 μπάσκετ γυναικών, καθώς εκλάπησαν τα δελτία των παικτριών του τριφυλλιού.

Έκλεψαν τα δελτία του Παναθηναϊκού!

Πιο συγκεκριμένα, η αναμέτρηση ήταν να ξεκινήσει στις 12:00 στο Νέο Ρύσιο της Θεσσαλονίκης για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ωστόσο οι άνθρωποι των «πράσινων» δήλωσαν πως τα δελτία εκλάπησαν, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατό να ξεκινήσει ο αγώνας.

Είναι χαρακτηριστικό πως πέραν των δελτίων, από το πούλμαν της αποστολής έλειπαν κι άλλα προσωπικά αντικείμενα των αθλητριών, με τη διοίκηση να πηγαίνει άμεσα στο αστυνομικό τμήμα και να δηλώνει τη διάρρηξη που έγινε.

Όσον αφορά το παιχνίδι, το φύλλο αγώνας έκλεισε  και πλέον το λόγο για την τύχη της σημερινής αναμέτρησης έχει η Επιτροπή Πρωταθλημάτων, που θα κληθεί να αποφασίσει αν θα οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής ή αν το ματς θα κατοχυρωθεί υπέρ των γηπεδούχων στα χαρτιά…

Απορρίφθηκε η προσφυγή του Ολυμπιακού!
Απορρίφθηκε η προσφυγή του Ολυμπιακού! 7.468 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...