ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τιμούν Νταμπίζα και Αμπεΐντ

Για την προσφορά τους στη Νιούκαστλ θα τιμηθούν οι Νίκος Νταμπίζας και Μεχντί Αμπεΐντ στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου φίλων του συλλόγου στην Αθήνα.

Τιμούν Νταμπίζα και Αμπεΐντ

Οι δύο άνδρες του Παναθηναϊκού θα παρευρεθούν στην εκδήλωση μετά από πρόσκληση που δέχθηκαν, αφού αμφότεροι έχουν συνδέσει το όνομά τους με τις «καρακάξες».

Απ’ τη μία ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού έχει αγωνιστεί εκεί για έξι χρόνια στο παρελθόν και κρατά εξαιρετικές επαφές, απ’ την άλλη τα δικαιώματα του αλγερινού άσου ανήκουν στην εν λόγω ομάδα του Νησιού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.