ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πεδουλάκης: «Είμαστε ευχαριστημένοι»

Ικανοποιημένος, σε γενικές γραμμές, δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης, για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί των Τρικάλων.

Πεδουλάκης: «Είμαστε ευχαριστημένοι»

Ο τεχνικός της ομάδας, παράλληλα, αναφέρθηκε στους παίκτες που ξεκούρασε.

«Είχαμε ένα παιχνίδι μετά από 48 ώρες και ουσιαστικά θέλαμε κάποια παιδιά να παίξουν περισσότερο και κάποια λιγότερο, όπως ο Δημήτρης (σ.σ. Διαμαντίδης) που απλά μπήκε για να «ιδρώσει», είπε, αρχικά, ο προπονητής του «τριφυλλιού» στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε, λέγοντας:

«Είχαμε κάποιες στιγμές που είχαμε διάθεση και κάποιες άλλες που είχαμε λιγότερη. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι από τη διάθεση με δεδομένο και το κρύο. Καλή επιτυχία στα Τρίκαλα και στον κόουτς».

BOMΒΑ από Ισπανία για Χουάντσο και Χεζόνια
BOMΒΑ από Ισπανία για Χουάντσο και Χεζόνια 13.556 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...