ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πλάκα μας κάνετε;

Απίστευτα πράγματα από τον επίσημο ΟΦΗ, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ να δηλώνει πως δεν υπήρξε ρήξη αντικειμένου στον Στέφανο Καπίνο!

Πλάκα μας κάνετε;

Αντί να καταδικάσουν, αντί να ζητήσουν και συγνώμη για λογαριασμό των οπαδών τους, στον ΟΦΗ προσπαθούν να βγουν κι από πάνω! Κάτι που είδε όλη η Ελλάδα, ότι ο Στέφανος Καπίνο χτυπήθηκε από αναπτήρα, ο αντιπρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ θέλησε να μας πείσει πως όχι μόνο δεν έπεσε τίποτα, αλλά ίσως ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού να το έπαιξε και… θύμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Για το συγκεκριμένο γεγονός με τον Καπίνο, παρότι εμείς σαν ΠΑΕ ΟΦΗ έχουμε μία φιλοσοφία και λειτουργούμε σε ένα γήπεδο που έχει τις ιδιαιτερότητές του, προσπαθούμε να διασφαλίζουμε την ασφάλεια όλων.

Πως ο Αϊτόρ επηρέασε την απόφαση του Παναθηναϊκού να μην πάρει επιπλέον εξτρέμ
Πως ο Αϊτόρ επηρέασε την απόφαση του Παναθηναϊκού να μην πάρει επιπλέον εξτρέμ 10.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συγκεκριμένη φάση, δεν έχουμε αντικείμενο. Από τη μία μεριά δεν έχουμε αντικείμενο και από την άλλη δεν έχει σημάδι ο ποδοσφαιριστής. Δεν λέω ότι κορόιδευε. Άλλωστε, δεν έχει γράψει κάτι και ο διαιτητής. Δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να υπάρξει ρίψη αντικειμένου, όμως δεν φαίνεται ότι υπήρχε ρίψη αντικείμενου.

Δεν βρήκαμε ούτε αντικείμενο, ούτε ο ποδοσφαιριστής είχε σημάδι. Έγινε αναφορά για αναπτήρα. Ο διαιτητής δεν ανέφερε τίποτα στο φύλλο αγώνα. Η μη αναφορά του, δείχνει ότι ο διαιτητής και ο βοηθός έκριναν πως δεν υπάρχει κάτι μεμπτό. Ο διαιτητής πρέπει να αναφέρει ότι έπεσε το αντικείμενο.

Δεν πρέπει να γράψει ότι σταμάτησε το παιχνίδι, αφού ήταν στη φάση που πέτυχε το γκολ ο ΟΦΗ. Το θέμα είναι ότι η ομάδα μας έζησε μία πραγματική ζούγκλα στη Λεωφόρο και αναφέρθηκε το παραμικρό στο φύλλο αγώνα.

Η θέση μας είναι ξεκάθαρη: ο ποδοσφαιριστής έπεσε στο έδαφος και οι γιατροί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει. Εμείς αναφερόμαστε πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις. Γίνεται μία προσπάθεια από την πλευρά του Παναθηναϊκού, με κάποιους δημοσιογράφους να υποστηρίζουν ότι έγινε ζούγκλα και δεν έπρεπε να συνεχιστεί το παιχνίδι στην Κρήτη.

ΑΝ πετάχτηκε κάποιο αντικείμενο, ας είναι το τελευταίο που ρίχθηκε σε ελληνικό γήπεδο».

loading...