ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θα μας πουν ότι είχε… κριθαράκι»

Άμεση απάντηση του Παναθηναϊκού στις «αστείες» δηλώσεις του αντιπροέδρου του ΟΦΗ, με τον Νικόλα Βασιλαρά να βάζει στη θέση τους τους Κρητικούς και να αφήνει αιχμές για διαιτησία και ατιμωρησία.

«Θα μας πουν ότι είχε... κριθαράκι»

Αναλυτικά όσα είπε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Ο Παναθηναϊκός πληρώνει κάθε εβδομάδα. Όσα έχει πληρώσει, τα έχει πληρώσει όλη η υπόλοιπη λίγκα. Αυτά που ακούστηκαν είναι αστεία. Εμείς αν μη τι άλλο θα περιμέναμε μια συγγνώμη από τον ΟΦΗ. Αντ’ αυτού ακούσαμε ‘αν έγινε’ αυτό με τον Καπίνο. Θα μας πουν σε λίγο ότι από τη συγκίνηση είχε δακρύσει ή είχε βγάλει κριθαράκι το μάτι του».

«Αντί να πει ο ΟΦΗ ένα ευχαριστώ, που δεν γράφτηκε το περιστατικό και γλίτωσε την τιμωρία, βγαίνει κι από πάνω. Ξέρουν όλοι με ποιον παίζει ο ΟΦΗ στο Κύπελλο στην πορεία. Πρόσφατα είχε χτυπηθεί ο Ορμπάιθ στο ίδιο γήπεδο και δεν τιμωρήθηκε ο ΟΦΗ γιατί έπαιζε μετά με τον Παναθηναϊκό. Πέρσι χτυπήθηκε ο Μαυρίας, φάνηκε στην τηλεόραση και το πρόστιμο ήταν λίγο κάτω από 10.000 ευρώ για τον ΟΦΗ».

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.648 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη διαιτησία του αγώνα του Σαββάτου: «Γίνεται και πάλι το λεγόμενο τσουβάλιασμα. Ο Παναθηναϊκός δεν διαμαρτύρεται μόνο για το γκολ του ΟΦΗ που ξεκίνησε από οφσάιντ, αλλά γενικά για τη διαιτησία του Κουτσιαύτη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.